Свързани новини

07.08.2014 10:24

Спешен ремонт затваря ул. Резбарска

Видян 1324 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Улица „Резбарска” ще бъде затворена от 7 август за движение на пътно превозни средства с товароносимост над 3.5 тона и за автомобили над 8 плюс 1 места, съобщиха от пресцентъра на Столична община. Променят се и маршрутите на автобусни линии 85, 86 и 285 заради авариен ремонт на участък от ул. "Резбарска" от 7 август 2014 година:


Автобусни линии 85 и 285 в посока жк "Хаджи Димитър" от бул. "Сливница" ще продължават по ул. "Константин Стоилов", ул. "Каменоделска", бул. "Първа българска армия", ул. "Макгахан" и от ул. "Родина" ще влизат по обичайния си маршрут - двупосочно.


Автобусна линия 86 в посока АТ "Малашевци" ще продължава от бул. "Сливница" по ул. "Константин Стоилов", ул. "Каменоделска", бул. "Първа българска армия" и от ул. "Резбарска" ще продължи по обичайния си маршрут.


Автобусите ще спират на всички съществуващи автобусни и трамвайни спирки по ул. "Константин Стоилов", ул. "Каменоделска" и бул. "Първа българска армия". Автобусите по линия 85 и 285 ще спират и на съществуващата двупосочна спирка с код 1597 и 2480 "Балканстар" за автобусна линия 100 на ул. "Макгахан".


Разкриват се временни спирки - еднопосочна за автобусни линии 85, 86 и 285 в посока пл. "Сточна гара" на ул. "Каменоделска" на 100 метра след бул. "Първа българска армия", двупосочна за автобусни линии 85 и 285 в посока пл. "Сточна гара" на ул. "Родина" на 20 метра пред ул. "Макгахан" и в посока крайна станция в жк "Хаджи Димитър" на ул. "Родина на 30 метра след ул. "Макгахан".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни