Свързани новини

04.08.2014 13:48

Царски депутат пребит заради запушен канал

Видян 5225 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Уникална история, в която са замесени царският депутат Димитър Ламбовски, Димитър Бербатов, Сергей Станишев, Ахмед Доган, създателят на Супершоу Невада Димитър Станчев и столичен адвокат, който кара Ферари и Ламборгини (всичките директни комшии в Бояна), лъсна откъм Пирогов. Там е приет по спешност царският депутат, на когото е направена операция на носа. Това се наложило заради отнесен бой. Според него един удар с глава от страна на съседа му адвокат Рътков станал причина за телесната повреда.


„Да, имаме съдебни конфликти. Но нямам нищо общо със счупения нос”, оправда се пред наш репортер юристът. Той пък се оплаква от простреляна, макар и левашки кола. Докато част от съседите се чудят дали данъчните са проверили лъскавите му возила, когато провеждаха акциите Тузари и Бентли  при управлението на ГЕРБ, който се завръща на бял кон.


Цялата голяма драма от квартала на богатите, по-специално от граничещия с Доган Сарай затворен комплекс Магнолия, е причинена заради запушен канал на местната пречиствателна станция, довел до минипотоп. Според Ламбовски наводняването с отходни води на две от зданията в комплекса няма как да е станало без участието на активистите от третата сграда, където държеше апартамент и живя 3 години лидерът на европейските социалисти Сергей Станишев. Апропо, той самият също пострадал от съседските войни, понеже била нарязана неговата скъпа пергола, която пазела жилището му от слънце и дъжд. Затова съжалил, че се е доверил на стария си приятел – сина на члена на Политбюро Огнян Дойнов, който построил кокетните три блокчета в полите на Витоша, и се е настанил там. Точно над експремиера живее домпредседателят на едната от кооперациите Димитър Станчев със съпругата си Ася, които пък помним от Супершоу Невада. Изообщо, компания в стила на веселия сериал „Щурите съседи”.


Но да се върнем на ябълката на раздора – нахлуването на екскременти в баровската обител. По време на самото запушване по невероятно съвпадение охранителните камери на комплекса били изключени. После отново проработили. Експерти от общината, полицията и Софийска вода вече разследват случая. Според комшии, които нямат общо с никоя от страните, работата била още по-дебела, тъй като бойната група по запушването преди време била създавала сериозни проблеми на самия Димитър Бербатов, както и на други богати и известни люде покрай строителството на имотите им.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Министърът на отбраната на страната Луис Петри след среща със заместник-генералния секретар на ръководения от САЩ военен блок Мирча Джеоана

Аржентина иска да стане партньор на НАТО

Аржентина официално поиска от НАТО да я ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

риби

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик.