Свързани новини

04.08.2014 11:15

НФСБ и ВМРО подписаха Коалиция Патриотичен фронт

Видян 1093 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

НФСБ и ВМРО подписаха споразумение за съвместно явяване на предсрочните избори в коалиция „Патриотичен фронт”.


Споразумението бе подписано пред препълнената зала от членове и симпатизанти на двете партии, които подкрепиха обединението между патриотичните сили.


„Патриотичният фронт, основан от нашите две формации, е възможно най-естественият политически съюз – той обединява съратници, патриоти и родолюбци, верни последователи на заветите на кан Кубрат, Левски и хилядите загинали за свободата и обединението на Родината”, се казва в споразумението, прието и от двете политически формации.


„Това споразумение ще бъде в основата на промяната и обединението на България. Трябва да загърбим партийния си егоизъм, защото 25 години са достатъчно дълъг период на упадък в страната ни. Крайно време е интересите на България да бъдат поставени над всички и ние даваме пример”, каза съпредседателят на НФСБ Валери Симеонов.


Основните задачи на коалицията „Патриотичен фронт”, цитирани в Политическото споразумение са: възраждане на българската икономика, борба срещу монополите, създаване на модерно образование и здравеопазване, справедлива и неподкупна съдебна система.


„Показваме как патриотичните формации си подават ръка и даваме пример за всички останали. Компромиси няма да правим за никого, когато става въпрос за интереса на България. Приоритет е Българската национална доктрина. Ще поставяме проблемите такива, каквито ги виждаме и няма да допуснем задкулисни срещи”, каза председателят на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов и допълни: „Алтернативата не е нито в лявото, нито в дясното, тя е единствено в българския интерес”.


На пресконференцията стана ясно, че се създава Обществен съвет към коалицията „Патриотичен фронт”, към който могат да се присъединят и други партии, споделящи патриотичната идея.


Свидетели на подписването на коалиционното споразумение станаха хан Аспарух, цар Симеон, Бенковски и достойния български войник, воювал за майка България, в които се превъплатиха участници от Ансамбъл „Българе”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще