Свързани новини

01.08.2014 12:01

Президентски племенник става зам.-кмет на Пловдив

Видян 1905 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Стефан Стоянов, син на О.З.евродепутата от ГЕРБ Емил Стоянов, който е брат на президента Петър Стоянов, е сигурен зам.-кмет в община Пловдив, ако ГЕРБ спечели местните избори. Горещата новина на plovdiv-online е потърдена от вътрешни източници на управляващата града партия.


Според тях сегашният мениджър онлайн проекти и нови технологии в телевизия Европа, чийто мажоритарен собственик е Емил Стоянов, е готвен за длъжността зам.-кмет по европолитики. Стефан Стоянов е син на Емил Стоянов от първия му брак. От втория - с журналистката от ТВ Европа Маргарита Ралчева, евродепутатът и бизнесмен има дъщеря Емилия. Също син на име Стефан Стоянов има и бившият президент Петър Стоянов.


Това породи объркване в редиците на ГЕРБ кой Стефан Стоянов ще става зам.-кмет в Пловдив. Допълнително поручване на plovdiv-online показа, че везните накланят към сина на Емил, а не на Петър. Сондажите на plovdiv-online сред десните формации в Пловдив потвърждават изнесената преди седмица информация, че президентът Стоянов, макар все още член на СДС, лобира за ГЕРБ. Споpед дpуги геpбеpи, той диpектно кадpува в паpтията на Бойко Боpисов.


Макар ръководството на СДС в Централен да отрече информацията, plovdiv-online разполага със свидетелства за похвалите, които Петър Стоянов е отправил към политиката на ГЕРБ, след като изтъкнал слабостите и провалите във водената от лидерите на Синята коалиция Мартин Димитров и Иван Костов идейна битка за дясното.


Самият Емил Стоянов, който също е член на СДС, е замразил членството си, но не е влязал в редиците на ГЕРБ, където обаче членува синът му Стефан.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

стрелец

Последвайте интуицията си

Ако днес почувствате необходимост да се оттеглите и