Свързани новини

31.07.2014 10:30

Бармани наливат алкохол менте от пластмасови туби

Видян 1523 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бармани в елитни хотели по черноморското ни крайбрежие наливат на почиващите “ол инклузив” курортисти алкохол менте от пластмасови туби, скрити под бара. За това се жалваха търновци, завърнали се тотално разочаровани от морето, цитирани от "Монитор". Ивайло Божков прекарал със съпругата и детето една седмица на морето в хотел с предплатен пакет “ол инклузив”. Мъжът споделя, че още в началото били разочаровани, тъй като условията в хотела не отговаряли на лъскавите снимки в интернет.


Климатикът в стаята се включвал, когато си поиска. Чаршафите били сменени едва 2 пъти, а плажът се оказал не на рекламираните 20, а на 200 м. от хотела. Ивайло се утешавал, че поне срещу дадените пари ще могат да ядат и пият на корем и първата вечер юнашки се заел да опустошава питиетата на бара. На втория ден обаче барманът дискретно го повикал и приятелски го посъветвал да си поръча извън ол инклузива питие и да си го плати. На упрека на болярина, че си е платил за пакета и сега може да си пие колкото си иска без пари, барманът дружески му смигнал и го повикал при себе си. Под бара имало наредени няколко пластмасови туби.


"Ето от тук сипвам питиетата за онези, които са с "ол инклузив" и за пияните англичанчета, на които им все едно дали пият истинско уиски и водка, менте или сода каустик. А за който си плаща пълня от бутилките с бандероли отгоре на бара. Ти си ми симпатичен, затова не се трови заради 5-10 лв", посъветвал го барманът. През следващите дни двамата мъже се сприятелили и барманът споделил, че и негазираните сокчета, поръчвани предимно от родителите за децата, също се правели тук на място ­ в туби, от прахови концентрати.


Репортерска проверка показа, че през последните години българите все повече предпочитат турското пред родното море заради измамите, които стават тук. Другата причина са по-ниските цени. Туроператорите предлагат 7-дневна почивка в Кушадасъ с 5 нощувки "ол инклузив" в хотел с 4 звезди, на втора линия, за 1000-1200 лв. При това цената е не за един човек, а за трима. В тези 300-400 лв. на човек са включени: пътуването с автобус до турския курорт, нощувки, пълен пансион с междинни закуски, безплатен плаж, чадър и шезлонг, пътуване с автобус от хотела до плажа. За сравнение в 4-звезден хотел в Слънчев бряг 5 нощувки в пакет "ол инклузив" струват по 500 лв. на човек в двойна стая.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

лъв