Свързани новини

17.07.2014 18:15

Без тапи по пътя към бургаските курорти

Видян 1044 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Открит за движение е новият пътен възел „Българово“ при км 352 от автомагистрала „Тракия“. Той ще улесни пътуването на територията на област Бургас, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура”.


Съоръжението е изградено по програма „Ново строителство“ на Агенция „Пътна инфраструктура“ и струва 2 млн. лв. на републиканския бюджет. На откриването на обекта присъстваха министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева и председателят на Управителния съвет на АПИ инж. Стефан Чайков.


Пътен възел „Българово“ дава възможност на пътуващите към Слънчев бряг да избегнат натоварения трафик през Бургас, като отбият от магистралата към Българово и продължат по пътя Миролюбово – Каблешково – Тънково.


Пътищата от т.нар. далечен Северен обход на Бургас, макар и третокласни, са в отлично състояние, подчерта Чайков и допълни, че ремонтът им е сртувал 4 млн.лв. и е изпълнен за рекордно кратък срок.


Минавайки през „Българово”, на пътуващите към Южното Черноморие няма да им се налага да прекарват по 2-3 часа в „тапа” на входа на Бургас, колкото е времето за което са стигнали от София до там, обясни министър Терзиева.


Тя уточни още, че щетите по републиканската пътна мрежа след вчерашните проливни дъждове в Бургаско са за около 3 млн.лв.


Строителството на пътен възел „Българово“ беше стартирано на 15 май тази година.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.