Свързани новини

16.07.2014 14:25

Никой не е искал да върне 206-те млн. в КТБ

Видян 1604 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Никой никога не е изявявал желание да връща липсващите 206 милиона в КТБ от името на до неотдавнашния мажоритарен собственик на трезора Цветан Василев. Нито пък някога някой е пречил за това, свидетелстват запознати. Още повече, това няма и как да стане, тъй като изпълнението на задължение към банката, за разлика от разплащането от нейна страна, никога не е било преустановявано. Така, ако някой беше направил превод, той нямаше как да бъде неприет. Въпрос на електроника и автоматика. Но не го е сторил. Това разказаха пред 19’ изключително добре информирани хора от вътре.


Което от своя страна означава, че става въпрос за чиста проба измислици, доволно разпространявани тези дни в средствата за масова информация от лица, принадлежащи към приятелския кръг на избягалия и незавърнал се, въпреки неколкократните си твърдения в тази посока мустакат банкер.


Най-нелепо е подхвърлянето на подобни очевадни измислици при положение, че немалко хора са на ръба заради възможното изгаряне на големите им спестявания. Още по-тежко е за кметовете на общини и шефовете на болници и фирми, държали парите си в банката, които в момента без вина са с блокирани сметки и не се знае дали някога ще си вземат парите, ако са над 196 000 лв.


Сред най-ужилените са Виваком със 140 милиона лева, Топлофикация, която след като говореше за 6 милиона, си призна за удивителните 80 милиона лева – сметките за парно поне за тримесечие, и др.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

водолей

Съвсем не лош ден

Съвсем не лош ден, макар че може би ще се наложи дълго