Свързани новини

14.07.2014 17:01

Младеж намушка с нож приятелката си 50 пъти и се хвърли под влак

Видян 1253 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кървава драма разтърси врачанското село Роман. 16-годишна бременна девойка е била зверски намушкана повече от 50 пъти с нож. Извършител на жестокостта е приятелят й, който след престъплението се е хвърлил под влак и е загинал на място, съобщава Конкурент.


Сигнал за намушкано момиче в полицията е постъпил около 22.30 ч. в неделя от съседка, която е чула виковете на жертвата. Преди да изпадне в безсъзнание, бременното момиче успяло да каже, че многократно е била наръгвана с нож от приятеля й, след което той е избягал навън. На мястото са пристигнали екипи на полицията и спешна помощ. Униформените, установили, че кървавата драма се е разиграла в двора на къщата на извършителя - 23-годишният Адриан А.


Полицаите са започнали издирвателни действия по залавянето на изверга. В 23 ч. в полицейското управление в Роман бил получен сигнал, че в района на ж.п. надлеза в селото има прегазено лице от влак, което е починало на място. По данни на машиниста на композицията, човекът сам скочил на релсите.


При извършения оглед от служители на реда и последвало разпознаване на трупа от близки, е установено, че това е 23-годишният Адриан, който само преди час е хладнокръвно е наръгал бременната си приятелка. Тялото на младежа е транспортирано за аутопсия.


Междувременно наръганата девойка е била приета по спешност в хирургично отделение на МБАЛ –Мездра. След обстойни прегледи на момичето, лекарите са установили, че извършителят е рязал матката й. Директорът на здравното заведение в Мездра д-р Илияна Михайлова съобщи, че 16-годишната е в критично състояние в реанимацията.


Прободните рани са нанесени по цялото тяло – в шията, гърба, корема, гръдния кош. Сериозно пострадали ограни на момичето са белия дроб и дебелото черво, а матката е нарязана.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни


Днес ще ви се иска да сте особено красиви и