Свързани новини

07.07.2014 10:55

Днес стартира кино под звездите

Видян 1308 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Почитателите на седмото изкуство и тази година ще могат да се насладят на избрани филми, които ще се прожектират чак до началото на септември под открито небе.


На осем места в страната ще светнат големите екрани, като най-много киносалони ще бъдат отворени в София. Един от тях вече отвори врати в клуб Маймунарника, в парк Борисова градина и днес ще покаже индийския филм Кутия за храна. Докато тече филмът пък, от столичен ресторант ще предлагат специалитети от индийската кухня, за да направят изживяването за зрителите пълно.


Програмата на кината на открито е съставена основно от заглавия, представяни в рамките на София филм фест. Другите филми, които ще видим на големите екрани са Краят на омагьосания кръг, Лоша прическа, Географът си пропи глобуса, В къщата, както и норвежкия трилър Бейбифон.


Останалите места в града, на които ще има открито кино са One more кино пред НДК, където ще се предлагат и тематични коктейли, и голямата изненада-лятно кино в планината. То ще бъде в сградата на кинобаза Витоша при Детския екостационар Бели брези. Повечето кина ще бъдат с вход свободен, като само някои от прожекциите ще се заплащат, а сумите са символични.


От Борисовата градина започна и обиколката на пътуващото кино на БНТ, което до 31 юли ще обиколи 23 населени места и ще предложи на зрителите филми като Тилт, Дзивт, Аве, Мила от Марс и др.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

везни