Свързани новини

17.06.2014 14:27

Затварят преките на бул. Витоша

Видян 1234 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Столичната община обмисля затваряне на движението в улиците, които пресичат бул. Витоша в столицата. Предвижда се поставяне на електронни колчета. Идеята е да бъдат избегнати инциденти в пешеходната част на булеварда. Ограничаването ще бъде чрез автоматични колчета, каквито преди време имаше на ул. Граф Игнатиев, а живеещите в района, както и служителите на полицията, пожарната и бърза помощ ще разполагат с карти, с които да могат да преминават.


По думите на директора на Дирекция Обществен ред и сигурност в Столичната община Красимир Димитров, откакто са поставени четирите камери за видеонаблюдение на булеварда има 9 снимки, доказващи нарушение на забраната за навлизане на автомобили в пешеходната част.


„Нашето предложение е да се затворят изцяло входовете към бул.Витоша, където е ремонтираната част, пешеходната зона, и да се влиза с карти, с разрешен достъп на автомобили в определено време - да има 2-3 часа, в които да могат да влизат - сутрешно време задължително", обясни той.


Има промени и в правилата за зареждане на търговските обекти на най-известния столичен булевард. До сега автомобилите, които превозват стока в специално определения час между 15,00 и 16,00 часа, имаха право да влизат в пешеходната част. Вече ще спират извън тази част, а зареждането ще се осъществява пеша.


Специална работна група мисли и за промяна на правилата при влизане на автомобили в Борисовата градина.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

лъв

Доста работа ви чака днес


Доста работа ви чака днес. Със сигурност няма да