Свързани новини

16.06.2014 11:15

Баща и едногодишното му дете загинаха при тежка катастрофа

Видян 1485 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Адска катастрофа взе живота на баща и едногодишното му дете, а ще трима, сред които е и майката на бебето, са в тежко състояние, информира Блиц.


 Пътният инцидент станал вчера на обяд по пътя София – Варна, в района на ловешкото село Малиново, където жестоко са се сблъскали два автомобила – единия Хюндай с русенска регистрация, а другият Опел Корса с търговищка.  Корсата, в която се е возило 3-членното семейство буквално била размазана и от нея изхвърчала бебешка количка. На място са загинали мъжът, който е шофирал и едногодишното му дете. Майката била извадена от екипи на Гражданска защита и е в много тежко състояние. Жената е откарана в болница.


В другата кола са пътували двама души. От силният удар автомобилът се смачкал и е заклещил пътниците. След няколкочасова борба с изкривените ламарини на возилото,


екипите на Гражданска защита и полицията изкарали двамата пострадали и ги откарали в болница в критично състояние.


Свидетели на адското автомеле разказват, че гледката на смазания след сблъсъка Опел и изхвърчалата от него бебешка количка, била повече от потресаваща. „Колата беше останала на половина – предницата беше смляна и я нямаше. Като минавахме оттам се видя, че шофьорът е мъртъв – стоеше на седалката, а главата му беше килната през прозореца. Количката на детето беше излетяла на десетина метра.”.  


Говорителката на полицията в Ловеч - Габриела Тодорова информира, че колегите й  установяват самоличността на загиналите и пострадалите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

риби