02.06.2014 12:15

Обама полудя: Ние сме изключителни и никой друг не може да бъде световен лидер

Видян 1432 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вече 200 милиона долара на американски спонсори са похарчени за войната в Донбас, която струва по 3 „милки” на ден. Оказва се, че истинската причина най-ожесточено да се водят боеве в Славянск и Краматорск са очакванията на Шеврон да помпа шистов газ от тамошния чернозем. Зоната вече е обещана от Киев на американската компания, която искаше да надупчи със сонди и нашата черноземна Дунавска равнина, та самата Хилари Клинтън като държавен секретар на САЩ се вдигна да ни убеждава на наш терен.


Обстрел на линейка с убити лекари и пациент е най-новият „хит” на т.нар. Национална гвардия на Украйна, частната армия Днепър на олигарха милиардер Коломойски, който бе назначен за губернатор на Днепропетровск, и на американските наемници при атаката им срещу Донецк. Разрушени са и повечето къщи в покрайнините на летището. След инцидента с ударената от въздуха линейка обаче, Бърза помощ вече не откликва на сигнали за ранени и убити мирни граждани там. Хората от махалата са се настанили в местната църква, на която все още не е посегнато.


Неочакван обрат обаче настъпи в позицията на Десния сектор, който е актив на бойните групи, изпращани срещ „сепаратистите” и удрящи почти само мирни цели -  болници, училища, детски градини, летища, че дори и магазин от веригата Метро, разграбен от „гвардейците”. Един от лидерите им Семченко призна, че американците водят бойните действия, а неофашистите се занимават главно с рекет, мародерство и разпространение на наркотици.


Шефът на US генщаба ген.Демпси поиска да се седне на масата с Русия от президента Обама. Той пък, в характерния си стил, изнесе несвързана с действителността реч в академията Уестпойнт, в която настоя, че Америка е горда със своята изключителност в света, че има право да въздава правосъдие по своите стандарти, към когото и когато намери за добре и че никой няма право да оспорва нейното положение на световен лидер.


В отговор, спечелилата убедително изборите във Франция Марин льо Пен коментира: „Интересите на Америка не са наши, не са на Европейския съюз”.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

риби

Вашата интуиция и съпричастност ще бъдат особено силни днес

Вашата интуиция и съпричастност ще бъдат особено