Свързани новини

29.05.2014 16:15

Новият асфалт на Цариградско шосе се нагъна

Видян 1163 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Новият асфалт, положен около моста на 4-ти километър, се нагъна и ще бъде сменен. В участък около 100 метра пробите на експертите са показали, че примесен с полимери, той е некачествен и не пасва на съществуващите настилки, обясниха от Московска 33. От сряда фирмата изпълнител е започнала къртенето на настилката и сега тя ще бъде заменена с нова.


Дефектът ще бъде отстранен за сметка на изпълнителите и няма да забави ремонта на Цариградско шосе, успокоиха от Общината.


Обновяването на моста при 4-ти километър се забави заради обилните валежи този месец. Съоръжението не е виждало ремонт от 40 години. В края на миналата година мостът дори започна да се разпада. Тогава бяха направени някои аварийни дейности по премахването на бетонови конзоли, които застрашаваха живота на хората.


В началото на другата седмица пък тапата от коли ще се премести около надлеза за летището. Причината е, че общината ще започне обновяването на разклона към бул. Александър Малинов. Едва след това майсторите ще трябва да ремонтират отсечката между двете естакади заедно с локалните платна, подлезите и осветлението. За да не се затваря изцяло основната артерия на града, движението става с прехвърляне от една в друга лента. Стойността на обекта е 10,5 млн. лв. Ремонтът на най-натоварения участък от Цариградско шосе трябва да приключи до 15 септември.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,