Свързани новини

30.05.2014 09:01

Данъчни душат по абитурентските балове

Видян 1251 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Масови проверки по заведенията и хотелите заради баловете направиха данъчните в Бургас, Ямбол, Сливен и в Слънчев бряг, пише "Преса". Бирниците твърдят, че тази година няма фрапиращи нарушения, и отчитат, че акцията е имала дисциплиниращ ефект. Окончателни резултати от щателните проверки все още няма. От НАП-Бургас обаче обещаха, че до седмица ще стане ясно кои са заведенията и хотелите, които са допуснали злоупотреби и са укривали обороти.


"Не искаме да пречим на бизнеса, искаме прозрачност", обясниха бургаските данъчни. Инспекторите на НАП в цялата страна вече са изискали данни за броя на участниците в баловете, документите за окончателни разплащания, а по време на тържествата са проследили информацията, която дистанционно е подавана от фискалните устройства.


От НАП-Благоевград също обясниха, че правят инспекции. Те обаче били регулярни и щели да продължат до края на летния сезон.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Министърът на отбраната на страната Луис Петри след среща със заместник-генералния секретар на ръководения от САЩ военен блок Мирча Джеоана

Аржентина иска да стане партньор на НАТО

Аржентина официално поиска от НАТО да я ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на