09.12.2008 14:02

Побойниците, убили младежа в Студентски град са в ареста

Видян 1834 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Двама от участвалите в побоя на 5-ти декември в Студентски град, при който загина 20-годишния студент Стоян Балтов, остават в ареста.


На двамата е наложена мярка за неотклонение "задържане под стража" за срок от 72 часа, съобщиха от пресцентъра на МВР.


На двете момчета, които са на 19 и 20 години, е повдигнато обвинение по член 124 ал. 1 от Наказателния кодекс за причиняване на смърт по непредпазливост вследствие на умишлено нанесена телесна повреда. Ако бъдат признати за виновни младежите могат да получат от 3 до 12 години затвор.


БГНЕС припомня, че 20-годишният студент по фармация Стоян Балтов от Сливен почина около 2.50 часа на 5 декември след побой пред дискотека "Амнезия" в Студентски град. Първоначално бяха задържани петима души, но трима са били освободени. От пресцентъра на МВР съобщиха, че снощи друго 19-годишно момче е настанено за лечение в болница без опасност за живота, но със счупена челюст в резултат на сбиване между две компании в Студентски град. Сигнал за побоя е подаден към 2 часа тази нощ на тел. 166. Към адреса в столичния ж.к.”Студентски град”, в района на бл. 42 са насочени автопатрули, групи на СДВР и на Седмо Районно управление на МВР. На място полицаите установили, че минути преди сигнала в близко заведение възникнал скандал между две групи, празнували в заведението. Разправията бързо прераснала в сбиване, при което пострадал 19-годишният младеж, родом от Ботевград. По случая в РПУ е образувана преписка и един е задържан за 24 часа. Работата за изясняване на случая продължава.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Завръщането на Петя Пеева

ЗаПлетени истории: Завръщането на Петя Пеева

Плетените дрехи са хит в световните ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…