Свързани новини

22.05.2014 16:40

Поход на Витоша за незрящи хора набира доброволци

Видян 1468 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 24 май асоциация TimeHeroes.org организира поход за незрящи на Витоша. TimeHeroes.org е платформа за доброволчество, където човек (или организация) в нужда може да поиска помощ или обратното – някой с желание да помогне може да предостави част от времето си и способностите си за добра кауза.


Организатор на похода за незрящи хора е Благовест Белчев - създател и водещ на Система за здраве и благоденствие Диамантено дърво. Преди време Благовест организира успешна мисия, в която доброволци придружаваха незрящи на разходка в Южния парк.


Всеки, който иска, може да стане доброволец. Планът е групата да отиде на Витоша в района на Златните мостове и там да направи кратък преход и съвместен пикник. . Мястото е прекрасна полянка с езерце, с масички и пейки в близост до алеята за слепи хора, по която ще се разходите. Благовест ще купи храна, но който иска, може също да донесе.


Освен тази благородна инициатива, асоциацията организира и още куп кампании, като това да станеш доброволец на благотворителен щанд в полза на деца със специални нужди. Инициативата ще бъде проведена в периода 29 май -1 юни, от 10,00 до 19,00 ч. в City Center Sofia на бул. Арсеналски 2. Набраните от базара средства ще бъдат дарени в помощ на деца със специални нужди.


През юни край в софийският квартал Бистрица пък ще се проведе Uptown Music Festival. Част от оборудването му се намира до хижичка с езерце и има нужда някой да го пази, като живее временно в хижата. Търсят се доброволци, които да я стопанисват до провеждане на фестивала през юни.


Всеки, който иска да се включи в някоя от интересните камапании на Time Heroes, може да го направи на сайта https://timeheroes.org.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,