Свързани новини

12.05.2014 10:01

Наемници на ромско семейство отвлякоха и помляха от бой таксиджия

Видян 1461 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Екшън сцена се разиграла вчера по обяд на пътя Берковица – Монтана. Банда от четирима мъже е отвлякла и помляла от бой шофьор на такси от София. Лицата, извършили престъплението, са били заловени бързо, информираха от полицията.


Задържаните са турски гражданин с адрес в София с инициали Т.У., С.Б. – 36-годишен от Костинброд, и двамата софиянци - Х.К. и Н.К.


Оказва се, че таксиджията имал неизплатен дълг в размер 12 хиляди лева към заможно столично ромско семейство. Фамилията наела турчина да прибере борча или да принуди жертвата да прехвърли на кредиторите жилището си. Ромското семейство дало пълна свобода на действията на агента си. Турският гражданин наел срещу заплащане двама столичани и костинбродец. Така в неделя към обяд тарторът се престорил на клиент и се качил в таксито на длъжника с маршрут до Монтана. Зад колата пътували тримата мъже.


Когато и двата автомобила преминали през прохода Петрохан, Берковица, турчинът, пътуващ в таксито, принудил шофьора да свие вляво. Таксиджията завил и спрял. Тогава отзад ги притиснала колата с тримата бабаити. Мъжете слезли от автомобила, извадили таксиджията и започнали да го налагат с юмруци и ритници. Докато го премазвали от бой, те се опитали да го принудят да подпише документи за прехвърляне на жилището му.


Случайни хора обаче забелязали мелето и подали сигнал на тел. 112. На мястото пристигнали полицейски екипи. Униформените задържали нападателите и обискирали автомобила им. В колата са открити 1,5 гр. хероин, 5 мг. Метадон, 3 хапчета симорон, няколко мобилни телефона, сребърна монета, както и нотариални актове, декларации и пълномощни, подготвени за прехвърляне на недвижим имот, както и копия на личните документи на таксиджията. Пострадалият шофьор е освободен след разпит. Разследването по случая продължава.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

везни