Свързани новини

08.05.2014 11:02

Сержант от НСО се застреля с личното си оръжие

Видян 1133 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сержант от Националната служба за охрана (НСО) се е самоубил късно вечерта в сряда. Мъжът се прострелял с личното си оръжие в главата. Инцидентът станал в столичния квартал Белите брези на ул. Нишава, информира БНР. Самоубилият се е 32-годишният Момчил Тодоров, служител в отдел Постова охрана. Тялото му било открито в мазето на кооперацията в която живее от съседи. Те веднага са сигнализирали на спешен телефон 112. Според разказите им младия мъж все още бил жив, когато го намерили. Днес към обяд стана ясно, че Момчил Тодоров е починал на място в следствие на огнестрелната рана в главата. 32-годишният служител на НСО бил откаран в болница, но там медиците само са констатирали смъртта му.


Служители на СДВР първи са пристигнали на мястото на трагедията, преди да се разбере, че трупът е на гард от НСО и разследването да бъде поето от военните прокурори, и следователи.


Изстрелът, с който сержант Тодоров сложил край на живота си, бил професионален


и изпълнил предназначението си. Така постъпвал човек, който иска да се самоубие и знае точно как да го направи, коментираха ангажирани с изясняването на случая пред BNews .


На този етап, обаче, разследващите нямат почти никакво основание да се съмняват, че става въпрос за самоубийство, а не за умишлено престъпление срещу сержант Тодоров.


Военно-окръжна прокуратура е образувала досъдебно производство, което да изясни причините и обстоятелствата, довели до смъртта на държавния охранител. Следователите работят по всички възможни версии, без да изключват нито една.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци