Свързани новини

07.05.2014 15:29

САЩ погнаха Дилма, да си идва тук

Видян 1009 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След като удари на камък с Путин, Барак Обама има нова мишена. Това е нашето момиче Дилма Русев. Причината е, че наесен й предстоят избори за втори президентски мандат в Бразилия.


Сценарият е познат: протести, доста малобройни, както лично се уверих на място, антикампания в същите медии, които когато се налага ругаят България, Русия, Европа. Ще се атакува пиарски и Световното първенство по футбол след месец и нещо, както не пожалиха дори Олимпиадата в Сочи.


Потомката на възрожденски габровски род е мишена, защото води самостоятелна политика и за десетилетието като реален премиер на политическия си ментор Лула да Силва и петилетката като държавен глава успя да възмогне огромната страна и да я направи богата, да даде на своите хора самочувствие. Мотото й е: "Богата държава без бедни хора" - кратко, ясно, пък и се изпълнява. Освен това има собствено мнение. Направи лично Обама-та на салата на срещата на Г-20 в Санкт Петербург. Направи проект за защитен механизъм срещу подслушването и  следенето, на което световните лидери са подложени, заедно с канцлера Ангела Меркел. Не подкрепя двойните стандарти към Киев и Москва.


Ако Дилма остане без работа, а срещу нея, както се оказва, американците ще финансират кампаниите от по 2 милиарда евро таман на двама кандидати, да вземе да си дойде в България. Сегашният ни президент не става, което не крие дори бойкотиращата го яко първа дама. А Дилма не че става, ами става отвсякъде. С нея България може най-накрая да тръгне напред! Ха дано!


Борис Ангелов



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец