Свързани новини

29.04.2014 12:40

Приключи издирването на изчезналия Боинг по въздух

Видян 835 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След седем седмици на интензивно, но безплодно търсене, международните усилия по издирването на изчезналия малайзийски "Боинг" по въздух приключиха. Няколко кораба обаче остават в Индийския океан, за да търсят отломки от изчезналия самолет, съобщава СиЕнЕн.


Повече от 600 души военен персонал от най-малко седем страни позираха пред самолетите си за прощална снимка. Повечето от въздушния персонал ще напусне базата на Кралските ВВС на Австралия до Пърт през следващите няколко дни.


Така участващите в операцията ще преминат към следващата фаза: по-интензивно търсене под вода. Ще бъдат използвани за това частни компании и оперативните действия може да струват около 56 милиона долара. Ще се претърсват 60 хиляди квадратни километра на морското дъно. Официални лица обявиха, че процесът може да отнеме най-малко 6-8 седмици.


Подводният апарат Bluefin-21 ще продължи да сканира морското дъно. Но за днес е отменено използването му заради неблагоприятно време.


Все още никой не знае какво точно се случи с полет MH 370, който изчезна на 8 март с 239 души на борда. Самолетът бе с полет от Куала Лампур за Пекин.


Роднините на изчезналите китайски пътници са бесни заради липсата на информация. Но днес властите на Малайзия разкриха на роднините разговора между пилотите на изчезналия самолет и контролната кула. Представителите на Малайзия също разкриха карти с пътя на самолета, включително взетия изненадващ обратен завой от самолета над Протока Малака.


Един от членовете на новосъздадения от роднини на изчезналите комитет, целящ да се намерят отговори, каза, че участниците в операцията са постигнали прогрес.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

телец

Днес идеите ще идват от далечни места

Днес идеите ще идват от далечни места, от хора от