Свързани новини

14.04.2014 14:45

Станишев: Колкото повече социалисти имаме в ЕК, толкова по-лесно ще се решават въпросите на България

Видян 963 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Станишев заяви, че е изключително радостен да е за пореден път в града, който носи името на един от големите национални герои на България, велик родолюбец и патриот Гоце Делев, градът, който е по думите му е символичен за БСП, защото от него е и една от емблематичните фигури на партията Николай Добрев. Станишев се пошегува с това, че не знае друг град,освен Гоце Делчев, за който хората от региона и помежду си да наричат просто „градът“. Една от основните теми, които присъстващите обсъдиха, бе предстоящите еврозибори. „Колкото повече социалистите имаме на ключови и в страните-членки,и в Европейската комисия, толкова по-лесно ще се решават въпросите на България“, категоричен бе лидерът на социалистите. Станишев коментира и публичната инвестиционна програма, според която общината получава 5 млн. и 250 хил. лева за 6 обекта, от които 500 000 за спортна зала в града. Лидерът на БСП каза, че е изключително доволен, че са предвидени значителни средства за спорта, защото по думите му трудно може да се радваме на иззключителни успехи в професионалния спорт, ако нямаме добре развит масов.
Парите за младежката гаранция ще бъдат поне двойно, ако социалистите спечелят в Европа
Преди срещата с актива Сергей станишев взе участие в дискусията на млади социалисти на тема „Изборите за европейски парламент и грижата за младите хора”.„Няма успешна държава, ако няма достатъчно млади хора, образовани, които да остават тук“,категоричен бе той. Станишев каза още, че през мандата 2005-2009 са свършени много неща за по-възрастните във връзка с техните пенсии, но не направено достатъчно, за да видят младите хора цялостна политика, която да им даде смисъл да остават и да се реализират тук. „Сега това се стараем да преодолеем. Само ако им осигурим добро образование, възможност за работа, подкрепа за отлеждане на деца, само тогава имаме перспектива като нация“, категоричен бе лидерът на социалистите. По думите му затова и един от първите закони на този парламент е бил свързан с младежката заетост и с конкретните стимули към фирмите, които наемат младежи. Младите социалисти заявиха пред своя лидер готовност и в тази кампания да участват активно, убеждавайки хората от врата на врата. В тази връзка те попитаха кое със сигурност може да се обещае на избирателите, ако социалистите спечелят изборите. „Ако социалистите спечелят изборите в Европа със сигурност парите по младежката гаранция за борба с безработицата сред младите ще бъдат поне двойно“, заяви Станишев.
В края на срещата председателят на БСП връчи партийни билети на новоприети младежи. Изненада за лидера бе подготвил ученик от града, който подари своята стихосбирка на Станишев.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец