Свързани новини

14.04.2014 10:01

Станишев към бизнеса: Предстои намаляване на още лицензионни режими

Видян 1976 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Председателят на БСП Сергей Станишев се срещана с представители на бизнеса от гр. Гоце Делчев. На срещата-разговор той заяви, че приоритет в работата е нормализирането на бизнес климата. "През изминалите години държавата се бе превърнала в непредсказуем фактор, като една от най-тежките грешки на предишното правителство е спиране на плащанията на държавата към бизнеса. Това фалира много предприятия. Успяхме да прекратим тази практика и 2014 г. започва на чисто, с разплатено ДДС", допълни той. В  хода на дискусията стана ясно, че стартирането  и развитието на бизнес все още се затруднява от различни бюрократични пречки. В тази връзка Сергей Станишев заяви, че вече са намалени или отменени лицензионни и регистрационни режими. Той допълни, че се подготвя облекчаване на още режими. Лидерът на социалистите обаче подчерта, че това няма да важи по отношение на социалните ангажименти на бизнеса. Той обяви, че до края на месеца ще бъде представен и първи вариант на плана за реиндустриализация, който да бъде обсъден. Председателят на БСП заяви, че в момента се работи Българската банка за развитие да получи допълнителни инструменти, за да бъде достатъчно ефективна.


Днес 14.04.2014 г. (понеделник), в 10:30 ч., лидерът на БСП и водач на листата на Коалиция за България Сергей Станишев, кандидати за евродепутати от левицата и представители на младежите в БСП ще регистрират в ЦИК листата на коалицията за предстоящия евровот.  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог