13.04.2014 17:04

Убийцата на Александра от Поморие се изправя пред съда утре

Видян 1736 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В понеделник се очаква Бургаският окръжен съд да гледа мярката за неотклонение на Атанаска Георгиева, извършител на зверското убийство на 7-годишната Александра Тодорова от Поморие. Георгиева бе закопчана още в петък сутрин. Срещу нея вече има повдигнато обвинение за умишлено убийство и е направила пълни самопризнания пред съда. Припомняме, че в четвъртък малкото момиченце е било отвлечено на път за вкъщи от 40-годишната Атанаска, която е и съседка на семейството.

Жестоката сцена е станала още в деня на похищението, в дома на убийцата. Разследващи информираха, че умопомрачената жена е удушила с плик малката Александра. След зверството Атанаска сложила тялото под леглото и го затрупала с дрехи. Като съучастници в прикриването на следите са заподозрени майката и сестрата на извършителката. 

При разпита станало ясно, че реплика на Александра по адрес на двамата синове на Атанаска озлобила убийцата и тя решила да си отмъсти. Седем часа Атанаска лъгала криминалиситите, че детето е отвлечено от непознати. Тя дори пращала заблуждаващи есемеси на мобилния телефон на майката на Александра – Евелина с текст: „Кажи на мъжа си да приготви пачките с парите". И именно това е и една от първоначалните версии по случая - похищение с цел откуп, тъй като бащата на детето е един от известните лихвари и бизнесмени в Поморие. Същевременно се появи и версия за евентуално блудство на Атанаска с жертвата. Три поредни дни преди да убие момиченцето, 40-годишната е извършвала неадекватни сексуални действия, загатна в събота главният секретар на МВР Светлозар Лазаров. Установява се кой е посещавал през тези дни квартирата на Атанаска. 

Източници твърдят, че между двете съседни семейства е имало голям скандал.

Каквато и да е истината за постъпката, си отиде незаслужено едно дете, коментират близки на опечалените. Вчера на гробищата в Поморие погребаха 7-годишната Александра. 




Етикети
, , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Земетресение близо до Девин

Земетресение край Девин

Земетресение разлюля района близо до ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

козирог

Денят ще бъде изпълнен с възможности за разширяване на вашите хоризонти

Денят ще бъде изпълнен с възможности за разширяване на