Свързани новини

09.04.2014 14:30

Внесоха в съда обвиненията срещу Сидеров за Варна

Видян 1162 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Софийска градска прокуратура внесе обвинителния акт срещу Волен Сидеров. Лидерът на „Атака" е обвинен за това че на 6 януари тази година, на борда на самолет, изпълняващ полет от София за Варна, в условия на продължавано престъпление е извършил три противозаконни деяния - хулиганско поведение, обида и нападение срещу орган на реда.


Сидеров е обвинен в непристойни действия, нарушаване на обществения ред и явно неуважение към обществото. От прокуратурата изтъкват, че поведението му от вечерта на инцидента се отличава с „изключителен цинизъм и дързост", както и със съпротива срещу орган на властта.


Градската прокуратура погна Сидеров заради скандала и обидните реплики към френската гражданка Стефани Дюмортие, нападението и обидите над Димитър Бахнев на летищния терминал във Варна.


Волен Сидеров е обвинен заради факта, че е крещял обидни реплики срещу органите на полицията и оказаната съпротива срещу полицаите Милен  Кателиев и Недко Недев, които са изпълнявали задълженията си по опазване на обществения ред.


Лидерът на „Атака" ще бъде подведен под отговорност и за това, причинил на изпълняващия служебните си задължения полицай  Костадин Колев лека телесна повреда в областта на лявата скула, като му нанесъл удар с юмрук.


Ако бъде признат за виновен по последните две обвинения, Сидеров може да получи наказание до 5 години лишаване от свобода.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

везни