Свързани новини

24.03.2014 13:15

Столична улица вдигна ръце от Строителната гимназия

Видян 1464 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За ужасяваща ситуация сигнализираха читатели на 19 минути. Ученици от Професионалната гимназия по подемна строителна и транспортна техника на столичната улица Марко Балабанов № 2 години наред притесняват хората , живеещи и работещи в района.


"Положението е нетърпимо. Разбиват колите ни, опропастяват градинката на площад Възраждане, пушат марихуана и подвикват дебелашки сексуални шеги на минувачите", възмущавт се хора в квартала. Една сутрин, всички коли, паркирани около училището осъмнали без чистачки, разказаха те. Парадоксално е, че гимназията, в която се обучават само момчета, се намира точно до Столичната дирекция на вътрешните работи.


"Това не е училище, а сборище на пропаднали наркомани", заяви съседка, която живее в близост до набеденото школо. "Нито директорката, нито пазачите могат да ги озаптят, по цял ден стоят пред училището, закачат минувачите, пушат цигари, пият бири и бягат от час", добавя възмутената дама.


Потърсихме за коментар директорката на строителната гимназия, но ни бе отказана връзка с нея. Вместо това, изключително груба дама, която не пожела да се представи, заяви, че „подобно нещо няма“ и дори, че в района нямало градинка, макар тя да е точно на 2 метра от сградата на гимназията. Дамата добави, че нямало как да се докаже, че това са ученици от тяхната гимназия. На въпроса на 19', дали наистина в училището се употребяват наркотици, тя избухна и отрече.


Хората от квартала започват събирането на подписка, която да бъде изпратена до Министерството на образованието. В нея те ще поискат затварянето на училището, а някои от гневните съседи се заканват и за саморазправа, ако от училището не предприемат мерки спрямо собстевните си възпитаници.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

водолей

Чак след обяд ще можете да си отдъхнете

Чак след обяд ще можете да си отдъхнете, че сте успели