Свързани новини

23.03.2014 00:03

Станишев: Търсим решения за подобряване на възможностите за индустриалните потребители на ток

Видян 1376 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На среща с ръководството на Стомана - Перник обсъдихме най-вече  състоянието на предприятието, защото като цяло то е едно от най-големите производители в България, да не говорим какво означава за Перник - работните места, заплатите на хората. Това заяви пред журналисти лидерът на БСП Сергей Станишев, който на 21 март посети Перник. По думите му ръководството е поставило въпроса с цената на тока. "Търсим решение за подобряване на възможностите за потребителите на електроенергия, които са големи и индустриални", съобщи лидерът на социалистите. По думите му има създадена работна група към министъра на икономиката и енергетиката, като до края на април, в диалог с големите потребители на електроенергия, с НЕК, с ЕСО ще представят по-цялостен модел на ценообразуването, така че българската продукция да бъде конкурентноспособна и да се намери балансът между българският енергиен сектор и българските потребители - както индустриални, така и битови. Той допълни, че на следващото заседание на енергийната комисия ще бъдат поканени представители на ДКЕВР, за да се обсъдят проблемите и да има предвидимост в решенията на регулатора в тази област.

Станишев обяви и, че е поставил пред ръководството на предприятието въпроса за спонсорството на пернишкия  футболен отбор "Миньор". "Очакваме такива големи компании да се ангажират с обществени каузи, в това число и спорта", каза още Станишев. 


На срещата с ръководството на Стомана - Перник присъстваха още народните представители от ПГ на КБ: Станислав Владимиров, Евдокия Асенова, Таско Ерменков и председателят на Областния съвет на БСП-Перник Ненко Темелков.




Етикети
, , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

водолей

Вашият ден е доста по-приятен и жизнерадостен

Вашият ден е доста по-приятен и жизнерадостен, в