Свързани новини

20.03.2014 17:03

Бомбена заплаха за Станишев, Борисов и Костов

Видян 1663 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Трима политически лидери – Сергей Станишев, Бойко Борисов и Иван Костов са били в сряда на летището, когато сигнал за бомба затвори аеропорта, научи 19'. Шефът на БСП Станишев и председателят на ГЕРБ Борисов били на път за Брюксел, а Иван Костов хващал самолета за Рим по същото време. Малко след 15 часа, когато и тримата били там, мъжки глас се обадил по телефона в центаралата на аерогарата и съобщил, че  на Терминал 2 е поставен взрив. Именно присъствието на важните клечки обяснява и светкавичната реакция на полицията, за която разказахме във вчерашния брой. Буквално за минути пътници и служители бяха евакуирани, сподели човек на 19', присъствал на екшъна. 

Проверката продължила повече от час, но бомба не била открита. В резултат полетите закъснели и пътниците трябвало да се придвижват максимално бързо към изходите. Бойко Борисов и Сергей Станишев, които пътували в самолета в 17,40 за Брюксел, дошли повече от два часа по-рано на аерогарата с цел да не се засекат един друг при влизане. Но след настаналото объркване, се оказало, че трябва да минат почти едновременно през ВИП-а. Това разлютило Борисов, който не искал да е близо до политическия си съперник. Лидерът на ГЕРБ си взел багажа и минал през входа за обикновени пътници, на които широко се усмихвал. 

Самолетът на Иван Костов за Рим бил в 15,30, но също закъснял порядъчно поради сигнала. „Интересна ситуацийка се получи“ - иронично изкоментирал той пред ошашавените служителки на летище София.


Установено е, че бомбаджията се обадил от Булфон, намиращ се на територията на Терминал 2.




Етикети
, , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

дева