Свързани новини

05.12.2008 17:24

Вкараха в ареста Пламен Галев

Видян 2689 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Това стана ясно днес. Дупнишката кореспондентка на благоевградския вестник „Струма“ Лидия Павлова се оказа причина за задържането на бившата барета и настоящ бизнесмен от Дупница Пламен Галев. Павлова разказа, че проблемът започнал с това, че 18-годишният й син е бил пребит в дискотека „Фейсис“ на 8 ноември 2008 г. в Дупница. „Това става, без моят син да е имал каквато и да е вина за обръщането на една чаша от ръката на сервитьорка и заливането на маратонката на бодигарда Георги Градев – Конана.“, каза Павлова. Тя допълни, че тогава от полицията не само не са й обърнали внимание, но са се отнесли подигравателно към нея. „Сега съм захвърлена в другата крайност – полицаите сега са много любезни. Никога не съм си представяла охрана от тоя тип – двама полицаи да стоят пред вратата на апартамента ми, а прокуратурата счита, че срещу мен е извършено престъпление и съм под много сериозна угроза. Този натиск и шантаж се оказва от страна на Пламен Галев. Надявам се да не се наложи да отида в чужбина. Тези хора се мислят за безсмъртни, за непобедими. Градът е парализиран и цял град се чуди как още не са ме видели в багажника на Пламен Галев, защото те са много отмъстителни хора“, каза Лидия Попова.
Днес преди обед МВР обяви за издирване Пламен Галев и Красимир Оков. По обед стана ясно, че Галев сам е отишъл в Главна дирекция за борба с организираната престъпност. Там му бе повдигнато обвинение за изнудване в съучастие с друго лице/Красимир Оков – б.р./. Двамата се опитвали да накарат Лидия Павлова да убеди сина си и негов приятел да оттеглят жалбата си за побой от страна на Георги Градевски. Заплахата е била, че ще бъде дискредитиран синя на Павлова чрез манипулация на факти, така че момчето да бъде изкарано наркоман. Прокурор Руси Алексиев бе категоричен, че 18-годишният син на Лидия Павлова не е наркоман. Магистратът уточни, че наказанието за изнудване може да бъде от няколко години затвор. Това наказание грози и Георги Градевски, който също е задържан за 72 ч. Със същата мярка е и Красимир Оков. Алексиев подчерта, че не е имало изтичане на информация от Прокуратурата, за да бъде предупреден Пламен Галев. Днес стана ясно, че разследването на случая се иззема от Дупнишката и се поема от Софийска районна прокуратура. Освен това, започват дела срещу длъжностни лица от полицията в Дупница за това, че не са изпълнили задълженията си по случая с жалбата за побой над сина на Лидия Павлова. Очаква се в неделя да бъде поискана постоянна мярка „Задържане под стража“ за Пламен Галев, Красимир Оков и Георги Градевски. Пред ГДБОП, по анцуг и без охрана, Ангел Христов разказа пред репортери своята версия за случилото се днес с Пламен Галев. /БГНЕС



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог