Свързани новини

05.03.2014 16:15

Бисер Миланов-Петното с втори обвинителен акт

Видян 1179 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ден, след като бе пуснат от Софийският районен съд, скандалният представител на гражданско движение Свобода Бисер Миланов-Петното получи второ обвинение. Този път прокурорският акт е заради ксенофобски изрази и призиви за саморазправа с нелегалните имигранти, информират от Прокуратурата.  


Обвинението е заради това, че на 2 ноември, часове след като алжирецът Салахен Бин Аладин наръга младото момиче Виктория, Миланов и заместникът му Цветан Бонев приканвали посредством мегафон случайните минувачи да не бездействат, а да се саморазправят с нелегалните имигранти. Събитието се разиграло от луксозния джип на дуото между бул. Мария Луиза и ул. Екзарх Йосиф.


Първото обвинение срещу Петното пък бе за това, че на 6 юли 2013 г., той е отправил закана за убийство към Боряна Георгиева, собственик на жилището, което той е обитавал под наем. Делото бе внесено в съда, а Миланов получи мярка за неотклонение задържане под стража.


Преди два дни обаче СРС присъди на Бисер Петното най-леката мярка за неотклонение - подписка. От Прокуратурата съобщават, че ще протестират срещу решението на колегите си, с което Миланов е пуснат от ареста.


Припомняме, че Бисер Петното бе сред най-активните провокатори по време на големите протести срещу правителството миналото лято и няколко пъти влиза в конфликт с полицията. Осъждан е общо седем пъти. Освен за закана за убийство, другите присъди са за хулиганство, грабеж и умишлено причиняване на тежка телесна повреда.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

лъв

Професионалните ангажименти днес ще ви донесат удовлетворение и признание


Професионалните ангажименти днес ще ви донесат