Свързани новини

24.02.2014 10:02

Спецакция спипа издирван бизнесмен

Видян 904 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Светкавична спецакция на Националната служба Полиция, заедно със съдействието на ОД на МВР – Благоевград, спипа пуснат за издирване от бургаските ченгета 40-годишен бизнесмен. Въпросният е заловен в центъра на зимния курорт Банско в събота следобед. Той се е укривал в дома на брата на известен банскалия. От МВР-Бургас информират, че 40-годишният мъж е издиран във връзка с повдигнато досъдебно производство.


Арестуваният е съдържател на нощни клубове по Черноморието, съобщава Struma.com. Източници разкриват, че 40-годишният бизнесмен е разследван за това, че е активен участник в престъпна групировка, свързана с наркотрафик из територията на цялата страна. По това разследване има арестувани още 7 души.  МВР – Благоевград обаче отказва да даде подробности по случая.


Знае се, че преди време хванатият бизнесмен е успял да избяга от полицейски капан по време на мегаакция Антидрога, в която тогава са задържани четирима уличени разпространители на наркотици.


И ОД на МВР - Благоевград също мълчи по случая. Предстои разследване и на лицето, което е укривало издирвания. Когато се установи каква е връзката му с арестувания, ще бъде съобщено името му. Запознати информират, че в дома на брата на бургаския бизнесмен е имало стаи, които той отдавал под наем, но не е ясно с каква цел.  



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни, солидни и