Свързани новини

17.02.2014 14:20

Кемпински хотел Зографски блести с Конгресна звезда

Видян 2034 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кемпински хотел Зографски  бе отличен с наградата Конгресна звезда (Meeting Star Award) от CONVENTA 2014 за изключителен принос като дестинация в организирането на конгреси и събития.


Наградата беше получена лично от Виолета Милушева, Директор Продажби и Маркетинг за двата хотела на "Кемпински" в България, Кемпински хотел Зографски  София и Кемпински хотел Гранд Арена Банско.


"Това е огромно признание, което отдава заслуженото както на една от най-добрите конгресни бази в Югоизточна Европа, така и на целия екип, който умее да превърне всяко мероприятие в истински успех. За организирането на един конгрес или изложение са необходими не само хотелска инфраструктура и технически постижения, но и сърце, което да вложиш; идеи, които да споделиш, за да се получи най-доброто; усилия, с които да впечатлиш; любов, която да остави спомени. Смятаме, че притежаваме всичко това и че не случайно сме заслужили доверието на нашите партньори и възможността да бъдем домакин на редица престижни събития всяка година."


CONVENTA е международно туристическо изложение за страните от Югоизточна Европа и се провежда ежегодно в столицата на Словения, Любляна, като привлича представители на туристическия бранш, туроператорски фирми, хотелиери и доставчици на туристически продукти, които обединяват усилия за по-атрактивно представяне на региона.


Наградата Конгресна звезда (Meeting Star Award) се присъжда на хотели на базата на уникалeн модел, основан на впечатленията и коментарите на тайнствен гост на събитие в хотела, или така наречения hidden сongress guest. Оценяващият има минимум 15-годишен международен опит в областта на срещите и конгресите и познания за международните стандарти в сферата на гостоприемството. Тази година в надпреварата се включиха над 70 хотела, отговарящи на критериите.


Отличната оценка на Кемпински хотел Зографски е дадена въз основа на  удивителната му  инфраструктура на площ от 30 000 кв. м., която включва най-голямата хотелска конгресна база в страната, най-голямата бална зала, зали с капацитет от 10 до 1200 души, както и всички удобства, необходими за целенасочена и ефективна бизнес комуникация по време на събитие. Хотелът също така разполага с 442 стаи и апартаменти с великолепни панорамни гледки, 6 ресторанта и 2 бара, модерен фитнес център със закрит плувен басейн и единствената по рода си Японска градина на Балканския полуостров.


Meeting Star Award е шестата награда за хотела за 2013 година, която освен признание, е и мотивация за постигане на още по-добри резултати, чрез  подобряване на връзките с клиентите и откриване и развитие на потенциала на служителите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

водолей