Свързани новини

11.02.2014 15:40

Седем нови шефове в митниците

Видян 1386 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Седем митници вече си имат нови шефове, предаде Блиц. След конкурс, който продължи близо месец и половина, звената в Бургас, Варна, Видин, Пловдив, Русе, Свищов и Югозападната митница вече си имат нови началници. Единствено за Свиленград не беше открит достоен шеф сред кандидатите, подали документи за поста, затова там има изпълняващ длъжността директор - Валери Стайков, пише "Стандарт". За Лом, летище София и столичната митница пък не бяха обявявани конкурси и те запазват досегашните си директори - Володя Петров, Павел Манченко и Стефан Златков. Всички нови шефове в системата всъщност са добре познати лица.


Дясна ръка на ексшефа на Бургаската митница Валери Стефанов - Валентин Пантов, ще ръководи звеното в морския град. Помощник ще му бъде Георги Горанов, който беше изпълняващ длъжността до обявяването на резултатите от конкурса. Митницата във Варна се поема от досегашния шеф на пункта на летището в морската столица - Пламен Тодоров.


Венелин Апостолов пък е човекът, който най-добре е защитил концепция за увеличаване на приходите във Видин. Той ще бъде новият шеф на митницата в града, като промяната за него не е голяма, защото до избирането му е бил началник на митнически пункт - Пристанище Видин. Бившият началник на Митница Кулата Павел Геренски пък е новият шеф на митницата в Пловдив.


Той беше в системата на митниците до края на 2009 г., когато беше отстранен от Кулата заради постъпила във финансовото министерство информация, че през ГКПП безконтролно влизат плодове и зеленчуци. Бившият баскетболен съдия Пламен Минков пък е избран за шеф на митницата в Русе. Той има 15-годишен стаж в системата, като е бил и зам.-шеф на Столичната митница. Кирил Йорданов, който преди 5 г. подаде оставка като началник на митницата в Русе "по лични причини", вече ще е шеф на звеното в Свищов. Стефан Стефанов вече официално е шеф на Югозападната митница, след като беше назначен за временно изпълняващ длъжността миналата година.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

козирог