Свързани новини

05.02.2014 15:55

Закопчаха пак екстрасенса Деси за блудство

Видян 2560 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Екстрасенсът Десислав Велков, известен като Деси от Пелово, се прояви за пореден път. Той отново е спипан за блудство, този път в Стара Загора. От полицията в града съобщиха, че на 3 февруари е бил задържан рецидивист за блудство след сигнал от потърпевшата жена с инициали Д.В на 39 г. Арестуваният е добре известният измамник и перверзник - Десислав Велков-Деси от Пелово. Срещу 39-годишният Велков отново е повдигнато обвинение за блудствени действия чрез употреба на сила и заплаха, уточниха от районна прокуратура в града. Обичайно Десислав се представя на жените за полицай от Столичната дирекция на вътрешните работи и като такъв си позволява да ги опипва все едно им прави личен обиск. Освен като служител на реда той се бе превърнал за кратко и в масажист.


Деси намирал жертви като пускал обяви, че търси детегледачки, секретарки и служителки в детективско бюро. Той е осъждан многократно и е лежал в затвора за измама, принуда и блудство.


Миналата година Десислав бе задържан на автогарата в Свищов. Причината за ареста му тогава е поредната измама и опит за блудство, което Деси направил. Той се представил за служител на СДВР пред млада жена, която чакала автобус. Като служител на реда той поискал да извърши проверка, защото имал информация, че тя носи у себе си наркотици. За да си "гарантира" проверката я заплашил, че ако откаже, ще бъде задържана и отведена в районното полицейско управление.  Друга жена, която била наблизо се е усъмнила в него и се е обадила в полицията. На мястото е изпратен полицейски автопатрул, който задържал Велков.


През 2006 година пловдивският районен съд го осъди за блудство и грабеж на 4 години лишаване от свобода при първоначален общ режим. Тогава той беше признат за виновен по две обвинения. Едното е, че през февруари 2004 година е извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на Магдалена Е. от Дупница чрез употреба на сила и заплашване. Другото обвинение е, че е откраднал от Магдалена Е. от Дупница сумата от 70 лева с намерение противозаконно да ги присвои, като е употребил за това сила и заплашване.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

риби