Свързани новини

28.01.2014 14:50

Петър Стоянов застана зад Бареков

Видян 1585 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лидерите на традиционните партии да не сърдят на лидера на "България без цензура" Николай Бареков. Защото те трябваше да направят това, което той днес говори. Това заяви президентът (1997-2002г.) Петър Стоянов в "Лице в лице" по bTV.


"Смислено ми изглежда това, което той говори - за демографията, регионалните проблеми и потребителите. Лидерите на партиите да не се сърдят. Някои ще кажат това са думи. А привържениците му ще отговорят: Ами, дайте да видим дали са само думи", каза Стоянов. За него Бареков говорил с достойнство за хората по лагерите. "Това ми е любима тема", призна Петър Стоянов.


Според него лицемерието и интригантството ще погубят политическата класа. Той отдавна е надживял клюките и интригите по негов адрес.


" В чисто човешки план съчувствам на всеки политик когато от политическа критиката се превърне в долнопробна, засягаща достойнството и семейството му. Твърде много не приемам от политическите табиети на Първанов, но му съчувствам когато го атакуват чрез сина и съпругата му", коментира Стоянов за политическия си опонент.


Държавният глава на България от 1997 г. до 2002 г. посъветва политиците да спрат с враждите и агресията. "Можем да имаме крайно различни политически позиции но вратите за общуване не трябва да бъдат затваряни. Защото политиците в цял свят, които са вечните противници общуват. Ние можем да сме политически врагове докрай, но това не означава, че сме противници до смърт. Лош тон е тази наша разточителна бъбривост и липса на конфиденциалност", коментира политическата ситуация и отношенията между политиците Петър Стоянов.


Промените в България не се правели заради идея, а заради личност. Така две големи личности като Георги Първанов и лидера Сергей Станишев били в повече на БСП. "АБВ прави първите си стъпки, редно е да ги оставим да покажат какво могат. Не се опарих, като лидер на СДС. Този опит като лидер ми беше полезен. Аз видях, че вече не можех да дам нищо на СДС и по-добре беше да дам крачка назад", призна Петър Стоянов.


За него има и морални политици. не всички били корумпирани. колкото по-морален е един политик, толкова по-трудно било той да бъде управляем, смята държавният глава от 1997 до 2002 г.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

телец