Свързани новини

27.01.2014 09:30

БТК отрече спонсорство на България без Цензура

Видян 1310 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В писмо до медите компанията БТК ЕАД отрече да е финансирана от политически структури.


Съобщението бе изпратено по повод излъченото на 26.01.2014 г. интервю с Николай Бареков в предаването На светло с Люба Кулезич. Водещата заяви, че  компанията БТК ЕАД се финансира от учредителния конгрес на партия България без цензура и конкретно заплащането на разходите по наема на първа зала на НДК от компанията. В писмото се казва, че БТК ЕАД няма нищо общо с финансиране на политически структури, в т.ч. България без цензура.


Последното беше безапелационно доказано и в ефира на предаването На светло с показаните, и впоследствие публикувани онлайн договори и финансови документи, предоставени от политическата формация.


Въз основа на неоповестени източници, г-жа Кулезич използва една откровена лъжа в търсене на рейтинг и опит за въздействие върху публичното мнение, зад което прозират определени интереси. Личната вендета в национален ефир, която замесва хора и компании, обаче е всичко друго, но не и израз на професионализъм или обективна журналистика. „На една жена й отива да говори глупости“, каза в същото това предаване Люба Кулезич. Това обаче не следва да се съотнася към българската журналистика. Нито към българските граждани като аудитория.


От БТК заявиха, че искат официално и публично извинение от г-жа Кулезич в национален ефир. Това, според тях , не изключва възможността, за завеждане на дело за клевета срещу Люба Колезич.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

лъв