Свързани новини

04.12.2013 17:19

Започна Chivas Gourmet Salon

Видян 1706 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Традиционното изложение се откри с шампанско, спектакли на майстор готвачи и професионален барист, редки и скъпи деликатеси и богата селекция български бутикови вина


От днес до 6 декември включително любителите на гурме изкушенията и качествените напитки ще могат да се запознаят с най-актуалното от света на кулинарията в рамките на четвъртия Chivas Gourmet Salon в Гранд хотел София. Тридневното изложение ще предложи на посетителите си в зала „Триадица“ не само редки и изискани деликатеси като бял и черен трюфел от био ферма в Странджа, оригинален блек ангъс от Небраска, свежо месо от Уругвай, опашка от скален лобстър, миди Сен Жак, черен пармезан с трюфели, екзотични сортове кафе и ръчно свити карибски пури, но и истинско зрелище.


През всеки един от дните събитието Chivas Gourmet Salon ще бъде домакин на майсторски спектакли на шеф професионалистите от Евро-Ток България, сдружение, обединяващо  едни от най-креативните български готвачи с международен опит в ресторанти със звезди Мишлен и главни готвачи в кухните на най-добрите ресторанти в столицата.


В рамките на Chivas Gourmet Salon 2013 любителите на хубавото вино ще имат възможност да дегустират български бутикови вина от лозов масив Стримон, изби Анджелус Естейт, Едуардо Миролио, Мидалидаре и други. За феновете на висококачествените алкохолни напитки Перно Рикар България са подготвили тематична програма за всеки от дните на изложението: шампанско Muum в деня на откриването, 12 и 18-годишно уиски Chivas през втория ден и уиски The Glenlivet в последния от трите дни на събитието. По време на традиционното събитие ще бъде направена и премиерата на лимитирана серия уиски Chivas Made for Gentleman (”Създаден за джентълмени”).


Входът за Chivas Gourmet Salon е с регистрация на стойност 10 лв. или с талон за безплатно посещение, публикуван в последния брой на списание Good Food. Кошница, пълна с подаръци от фирмите изложители и колекция списания Good Food, ще зарадва един от посетителите.


Програма:


04.12.2013


12,00 – 13,00 Ресторант „Зест“, Суит хотел София


Борислав Драгнев


14,00 – 15,00 Ресторант „Ателие“


Шеф Дико Томчев и шеф Дани Спартак


15,30 – 16,00 „Дивата ферма“


Презентация на родопски деликатеси


16,30 – 17,30 Ресторант „Виаджио“


Шеф Louka Tsavo


17,45 – 18,30 Ресторант Hamaci


05.12.2013


12,00 – 13,00 Индийски ресторант „Тадж Махал“


Шеф Кандел


14,00 – 15,00 Ресторант „Чепишев“


Шеф Антон Дойчинов и шеф Младен Григоров


16,30 – 17,30 Ресторант Sidoniya Lord Of The Chefs


Шеф Сидония Радева


06.12.2013


12,00 – 13,00 Тайландски ресторант Blue Moon


13,30 – 14,30 Юниливър


Шеф Ники Илиев


14,30 – 15.30 Ресторант Гранд хотел София


Шеф Жоро Иванов


15,30 – 16,15 Здравословен ресторант „Кринг“


Шеф Ясен Мушачук


16,30 – 17,30 Ресторант „Мармо“


Шеф Петя Уливерова



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

козирог