Свързани новини

02.12.2013 13:35

Симеоново дочака голям ремонт на канализацията

Видян 1128 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Софийска вода” АД започва доизграждането на Главeн канализационeн клон I по ул. „Симеоновско шосе” в кв. „Симеоново”. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството. Новият канал ще е от стъклопластови тръби и ще бъде дълъг общо 700 м., като успоредно с него ще бъде подменен и водопроводът по трасето. Проектът е част от инвестиционната програма на дружеството и е с прогнозна стойност 1 950 000 лв. Той се реализира с цел отвеждане на отпадъчните води към градската канализация и пречиствателната станция за отпадъчни води, както и подобряване на експлоатационното състояние на водопроводната мрежа. Главният канализационен клон ще направи възможно развитието на канализационна мрежа в кв. „Симеоново” и подобряване на инфраструктурата в целия район.


По предварителни планове строежът по бул. „Симеоновско шосе” ще завърши в средата на месец септември 2014 г. Изпълнението на строителните работи е възможно да причини някои временни неудобства клиентите, свързани с движението по бул. „Симеоновско шосе” в участъка от ул. „Бор“ до ул. „Симеоновска“. Ще се наложи поетапно затваряне за движението на булеварда от 2 декември 2013 до края на месец март 2014 г. В този етап на строителство, автобусна линия № 67 ще обслужва кв. „Симеоново” до спирка ул.„Златен век”. Не се предвижда промяна в маршрута на автобусна линия № 98.


За да намали евентуалните неудобства, екипът на „Софийска вода“ организира строително монтажните работи по бул. „Симеоновско шосе“ в участъка от ул. „Симеоновска“ до ул. „Крайречна“, без да се налага затваряне на булеварда за движение на моторни превозни средства, като движението в този етап ще се регулира със светофарна уредба и пътни знаци. Строителните дейности в този участък ще приключат в средата на месец септември 2014 г, като маршрутите на автобусни линии №67 и №98 в този участък ще останат непроменени.


При всеки етап от затварянето на булеварда ще бъдат предвидени обходни маршрути, указани с пътни знаци. Екипът на компанията ще информира предварително всички засегнати от планирани прекъсвания на водоснабдяването клиенти за датата и продължителността на прекъсванията.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на