Свързани новини

01.12.2013 14:12

Лиляна Павлова: Резултатите от изборите бяха манипулирани чрез медиите

Видян 1277 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„След като резултатите от изборите бяха манипулирани чрез медиите, целта на тройната коалиция е да установи власт без отговорност и без грижа за националните интерес“. Това заяви регионалният министър в правителството на Бойко Борисов Лиляна Павлова, която присъства на Първата политическа академия на МГЕРБ за Североизточния регион.

„Целта на ГЕРБ е да защити доверието на избирателите и да продължава да показва недъзите на това управление”, заяви Павлова.

Тя коментира позицията на ГЕРБ по повод мораториума за продажба на земя на чужденци. Павлова подчерта, че на всички срещи в страната хората са настоявали ГЕРБ да заеме позиция по този въпрос.  „Нашето предложение беше да защитим интересите на страната като въведем редица ограничения по отношение на това кой може да купува земя, както и в районите където да има такива ограничения”. 

Пред младежите  Лиляна Павлова говори за политиката за развитие на регионите, инфраструктурата,  за икономическия и социалния напредък.

Първата политическа академия на МГЕРБ за Североизточния регион събра в Добрич  120 представители на младежката организация

В продължение на два дни участниците ще обсъждат тенденциите в политическия живот на България и приоритетите на ГЕРБ, проблемите с младежката безработица и възможностите за финансиране чрез оперативните програми.

Политическата академия беше открита от административния секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов.

Пред младежите той направи анализ на политическия и управленски мандат на ГЕРБ, нечистия начин по който бяха използвани медиите за манипулация на изборите, както и задкулисните методи за формиране на управляваща коалиция и на държавно управление.

„Принципите на демокрацията и европейски начин на водене на политика на ГЕРБ се противопоставят на задкулисието и популизма на БСП и ДПС”, коментира Паунов.

„Партиите от сегашната тройна коалиция се опитват да втвърдяват своите електорати чрез нечисти средства, манипулации и популизъм. ГЕРБ ще продължи да се придържа към принципните си позиции, за да остане политическата алтернатива за българското общество”, заяви Паунов.




Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни


Днес ще ви се иска да сте особено красиви и