Свързани новини

25.11.2013 11:10

Хванаха един от престъпната банда Крокодилите след 4 години издирване

Видян 1539 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

При съвместна спецакция на служители на Главна дирекция Национална полиция, ОДМВР-София и Отряда за борба с тероризма бе спипан Емил Милев-Крокодила (по прякор Кроки). След четири години издирване ченгетата най-после го закопчаха. От пресцентъра обаче не дадоха повече подробности около случилото се.


Емил Милев е стара кримка с богато престъпно досие. Той и брат му Евгени-Гейзо са тарторите на групировката Крокодилите, която действа на територията на България в периода 1990 – 2003 г. Членовете на бандата се представяли за полицаи и нападали минаващи по черни пътища или магистрали случайни автомобили ,след като са ги спирали уж за проверка.  След като колите отбивали, те вадели автомати и ги ограбвали.


Бандата на Крокодилите стои и зад разбиването на банковия клон на ОББ, в столичния ж.к. Студентски град, при който бяха отмъкнати общо 255 000 лева, а обирджиите изпуснаха 40 000 в бързината. Твърди се, че групировката е действала в комбина с бандата за мокри поръчки на шампиона по кикбокс Мартин Ангелов – Новите килъри. През 2009 г. тарторите Кроки и Гейзо нападнаха германски гражданин в софийското село Вакарел. От това нападение до вчера, Емил Милев е в неизвестност и обявен за издирване. Само до 2009 г. групата на Кроки е заподозряна за извършването на над 30 грабежа на територията на страната. Почеркът на братята Милеви при ръководенето на организираната престъпна банда е сходен с този на грабежа на спедиторската фирма „Speedy“ преди около два месеца.


Благодарение на лошата слава на Крокодила в чужбина се появяват плакати, призоваващи хората да не пътуват през България, защото ще ги ограбят.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

водолей