Свързани новини

20.11.2013 15:00

Ад в центъра на София!

Видян 1098 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Централната част на София се превърна в истински ад за пешеходци, шофьори, а дори и за хилядите протестиращи, съобщи Блиц. Към 13 часа всички пътни артерии са затапени от полицейски кордони, вълни от демонстранти и опитващи се да си пробият път таксиметрови шофьори с колите си.


Блокиран е булевард "Дондуков", където служители на МВР спряха митинга на студентите, препречвайки пътя им с червен автобус. Затапен е булевард "Цар Освободител" - пред Народното събрание, пред Военния клуб и пред Министерски съвет.


В района на Лъвов мост обикалят около 500 таксита, които не могат да стигнат до храм-паметника "Александър Невски". Там вече са се събрали около 40 техни колеги с колите си. Те очакват транспортния министър Данаил Папазов, за да му връчат декларация.


„Говори се, че министър-председателят има подготвена декларация за удовлетворяване на исканията ни. Очакваме министъра на транспорта да дойде, за да прочетем исканията си пред него. В София има 5 централи, които отдават автомобили на лизинг. Например, в кеш, са 28 - 30 хиляди лева. Накрая на лизинга цената е 74 хиляди лв. Всичко това го плащат таксиметровите шофьори, които умират на пиаците, за да може да преживяват”, каза Димчо Иванов, председател на Управителния съвет на Независим транспортен синдикат.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

стрелец