Свързани новини

19.11.2013 14:00

Стоянка Мутафова: Куцам от кокоши тръни, а не от старост

Видян 1820 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Актрисата Стоянка Мутафова опроверга информацията, че е била болна от пневмония. Тя сподели пред камерата на БНТ, че се чувства добре, но е самотна, защото след смъртта преди 40 години на Нейчо Попов друг мъж за нея не съществува. “Разболях се от обикновена изстинка, а вестниците писаха, че си отивам заради пневмония. Имам много добър лекар. Той не ми даде дори антибиотик. Каза, че нямам хрипове и всичко е наред. Не съм отложила представление в нашия театър, но не играх в много тежка пиеса на “Сълза и смях”. Писанията за това колко съм болна обаче започнаха заради кокошите тръни, които имам и на двата крака. Много често ходя при д-р Йорданова във Военната болница. Тя ги обработва защото много ме болят. Някои хора мислят, че куцам от старост. Един съсед ми казва “Така е старостта”. Отговорих му “Така е, ама от кокошите тръни”. При мен не е още от старостта”, уточнява 92-годишната актриса.


“Кой играе на тази възраст? Няма други. Майка ми беше много енергична. Тя умря на 97 години. Щеше да живее и повече, но много обичаше да ходи и изплъзна се от къщи. Дъщеря ми тръгна да я гони по стълбите. Мама падна и всичките й ребра бяха натъртени. Мина й, но бяха лилаво-сини. Тъкмо си я прибрах в къщи и тя започна да кашля и получи тромб. За миг си отиде. По-щастлива смърт не съм виждала”, добавя Мутафова. Тя сподели, че не спазва никакви режими и почти не спи.


“Страдам от безсъние от времето когато бях малка, но съм много лакома и ям много. Много обичам сладко”, уточнява най-обичаната българска актриса. "Откакто Нейчо си отиде, друг мъж не е съществувал за мен. Даже сега разбирам състоянието на майка си, която се чувстваше самотна, след като измряха приятелките й. Сега и аз така се чувствам”, каза още Стоянка Мутафова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

стрелец