Свързани новини

17.11.2013 14:11

Бойко Борисов: Ако правителството остане след февруари ще паднат още от европейските програми

Видян 1938 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Оставихме Дунав мост 2 само да го асфалтират, защото февруари месец, нямаше как да поставяме асфалт, и съм сигурен, че са откраднали и от там. Като няма контрол, съм сигурен, че Дунав мост са го асфалтирали пет за шест. Но поне – основите са здрави. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на семинар с кметовете на партията в Пловдив. По думите на Борисов – спирането на средства и санкциите по ОП „Околна среда” са само първата част от това, което ще идва от Брюксел. „Това не го казвам с прикрита радост, как тези ще се издънят. Спомняте си – как като дойдохме на власт, всички фондове бяха „приведени в несъответствие”, казано на граждански език – спрени”, и как беше при нас”, припомни Борисов.

Той посочи, че за шест месеца - Орешарски няма посещение, това е тотална изолация. Медиите са си техни и не обръщат внимание на детайлите. ,,Те обявиха, че на „Южен поток” правят първа копка, но не е подписан договор. Точно като АЕЦ „Белене”, три пъти първа копка, а договор няма; а няма, защото не е съгласуван с Брюксел. Брюксел не е еднозначен по този договор. И БСП не знаят какви ще бъдат условията, само се знае, че за няколко месеца, с половин милиард стана по-скъпо”, обясни председателят на ГЕРБ.

 

Според Борисов - ако това правителство остане след февруари – март ще паднат още от европейските програми. ,,Слава Богу, че президентът Барозу прояви човещина, добрина, както и финансовият комисар да се възстановят средствата, да можем да работим. Ако с този екип и с този потенциал карахме втори мандат, държавата щеше да изглежда по друг начин. Не знам защо си го причинихме това – да върнем Станишев и Доган на власт‘‘, обясни Бойко Борисов. Той се обърна към кметовете с думите - тези са временно, ще искат да ви купуват, да ви предлагат рушвети няма да се подвеждате. „Държавата се руши заради тях. Аз бях наивен, казах им – „аз ще ви дам един глас, само направете правителство”. Лъжеха, че ще направят 250 000 работни места. Аз, като премиер, знам, че няма как. Викам – Орешарски може да е по-умен, да знае. А сега аз станах най-големият работодател с на Бареков митингите пред нас. По 100 – 200 души взимат заплати всеки ден да стоят пред нас и да викат”, добави още председателят на ПП ГЕРБ.




Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

стрелец

До обяд ще ви е малко напрегнато

До обяд ще ви е малко напрегнато, особено ако сте имали