Свързани новини

11.11.2013 14:10

Уволнили служител на НСО след свалка с Калина

Видян 1360 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Служител на НСО бил уволнен след закачка с дъщерята на бившия премиер Симеон Сакскобургготски - Калина.


Пикантната новина разказа Мануил Сираков, който беше разпитан по време на днешнот заседание на делото „Октопод”, където основен подсъдим е бившата барета Алексей Петров.
Разпитът на Сираков се налагаше заради предишната му работа в „Секюрити груп алфа”, където работел в периода 1994 го 2001 година.
Оказа се, че свидетелят е бил шофьор на основния потърпевш от дейността на групата за рекет – Георги Цветанов. Последният обаче не му е споменавал да е бил заплашван или изнудван от Алексей Петров.

Напротив, според свидетеля всички пари, с които разполагал Цветанов идвали именно от Петров.

Цветанов имаше много високо самочувствие, но без покритие, разказа свидетелят и обясни, че през 1998 година Цветанов споделил, че дължи много пари на Алексей Петров и че към момента не може да му се издължи.

Тогава и се покри, спомни си още бившият шофьор.

И разказвайки за службата си като шофьор, Сираков си спомни още и „как са се грижили за царското семейство именно през 1998 година”.

Тогава Симеон Сакскобургготски и семейството му пристигнали в България, като охраната им била поета освен от НСО, и от фирмата, в която той работел.

Шефът му заръчал да намери луксозна кола, с която да се придвижва царското семейство. Оказало се, че кръщелникът на Георги Цветанов – Велизар Велизаров, разполага с подобна кола – това е познатият от други свидетелски разкази прословут черен „Мерцедес”, за който се твърди, че е произведен по поръчка за дъщерята на Сакскобургготски - Калина.

"Отиваме в град Левски, влизаме в един гараж и гледам вътре  - тя кална, гумата й спукана, няма акумулатор, няма парно", припомни си свидетелят. В крайна сметка, колата била ремонтирана, а принцеса Калина обикаляла с нея не само Боровец, но и София.

При едно от посещенията в столичен бар служител от НСО, по думите на свидетеля, пийнал малко и започнал да прави любовни намеци на царската щерка. Позволил си по-късно дори да нахлуе в хотелската й стая.

След това този служител беше уволнен, а мен ме викаха на разпит като свидетел на всичко това, обясни Мануил Сираков.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния