Свързани новини

05.11.2013 12:22

И звезди са врагове на народа

Видян 1439 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С цел да подпомогнем демокрацията в клетата ни родина, ние, екип от анонимни, но иначе световноизвестни хора с демократичен уклон решихме да разкрием за вас още от враговете на демократичното движение.


Но най – напред малко предистория. Вчера един блог публикува списък на враговете на демокрацията у нас. Този списък, който ние горещо одобряваме, бе началото на истинското сваляне на маските, което тепърва предстои.


А сега, без да губим време ще ви запознаем с втора част от списъка, а вие допълвайте както ви е удобно.


1. Бате Енчо – телевизионен водещ, който разсмива дечицата и се опитва да докаже пред подрастващите, че България е чудесно място за живеене. С тези си действия бате Енчо показва, че е слуга на олигархията, привърженик на кабинета Орешарски и не подкрепя справедливата битка срещу мрачният комунизъм у нас.


2. Митю Крика – здравеняк, фитнес състезател. С мускулите си цели да подтисне портестиращите и да им покаже, че те са слаби и не могат да се преборят с олигархията.


Освен това живее в Англия! КОЙ му даде пари да живее там? КОЙ?


3. Владимир Ампов – Графа – певец, любимец на тийнейджърите. С хита си „Дим да ме няма“ подтиква младите да напуснат страната, вместо да се влеят в редиците на Реформаторския блок. Автор и на други олигархични хитове, като „Пачанга“, „Боза“ и „Зелен хайвер“ – песни, които са в откровенно – подигравателен тон спрямо текстовете на професор Калин Янакиев.


4. Ути Бъчваров – готвач и телевизионен водещ. Тук коментара е излишен – хората имат дефицит на демокрация и „качествен материал“ в парламента...А Ути подменя ценностите с разни манджи, сготвени в телевизионното студио.


Когато навън вървят протести, не може да готвиш. Това е признак за принадлежност към мафията.


5. Том Джоунс – певецът, който дойде в България, но не призова за оставка. С което предизвика сериозни съмнения дали не е взел парите на мафията. Разследване на нашият анонимен екип от световноизвесни разследващи журналисти показа, че за концерта е платено с превод от КТБ! Позор!


6. Българският национален отбор по футбол – те толкова се смутиха от виковете „ОСТАВКА“ по време на мача с Армения, че паднаха. С което ясно показаха, че подкрепят Станишев!


7. Посланникът на Монголия проф. дгн Лхамсурен Дугержав – нямаме данни за неговата подмолна дейност в полза на кабинета, но запознати твърдят, че веднъж е бил засечен в същата автомивка, в която мие автомобила си Кристиан Вигенин.


8. Пенка от „Мис България“ 2013 – имаме информация, че тя е продала гласът си за 37 лева на последните избори, като в замяна на това и е обещана телевизионна кариера. Това няма връзка с протестите, но трябваше да допълним страничката, за да изглежда по – авторитетно.


Не може да не се отбележи, че почти всички изброени са обединени от едно – нашето налудничаво разследване.


Но ние сме световноизвестни, макар че вие, слуги на олигархията, не заслужавате да се разкриваме пред вас.


За това препечатвайте на воля, ние черпим. И очаквайте да попаднете в следващото издание на списъка, защото ние виждаме много добре кои са враговете!


А те са много, защото на последният митинг на Реформаторския блок дойдоха около 150 души...


Така че си опичайте акъла, а ние продължаваме със своето разследване.


Оставаме искренно ваши!


Подпис – анонимни радетели за демокрация



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

ВМРО

ГЕРБ може и да не иска ППДБ да изчезнат: ВМРО

Днес Деница Сачева е завила, че времето ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и