Свързани новини

27.10.2013 13:10

Бойко Борисов: За правителството ще е без никакво значение, ако ще да окупират и Луната

Видян 1585 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Най-правилното и най-полезното е да се направи един служебен кабинет и предсрочни избори, и след това, какъвто е изборът на народа, всички да се съобразяват с него. Това каза председателят на ГЕРБ Бойко Борисов в сливенското село Ковачите, където поздрави жителите на по случай днешния празник - Димитровден.  ,,Орешарски и компанията, която представлява за съжаление, ако ще да окупират и Луната – за тях ще е без никакво значение‘‘, заяви Борисов по повод „Окупацията” на студенти от Софийски университет. „Това не са хора като нас, които заради 1000 души на Орлов мост да си подадат оставките и да искат държавата да е мирна и да ни подреди народа още веднъж. Въпреки, че народът ни подреди, като първи, тези се държат като победители и затова негодува населението”, категоричен бе Бойко Борисов. Той посочи, че е противоестествено – ДПС и „Атака” заедно, Волен Сидеров да крепи ДПС на власт. БСП, която е прекръстила българските турци, да е в коалиция с тях. ,,Това са все едно орел, рак и щука – събрани заедно и всички се гордеят с това, че ГЕРБ не е на власт. Защо, коя е гордостта? Че ГЕРБ прави църкви, магистрали, мостове, толкова неща”, коментира Борисов.


Относно ситуацията с бежанците Борисов заяви, че трябва да се спре да се чака помощ. Едното е европейска солидарност, която се отстоява от съответните длъжностни лица, които отиват там. Председателят на ПП ГЕРБ допълни още, че има голяма разлика между бежанци и нелегални имигранти, както е и различно да си известно време извън страната си докато мине войната и е друго да се населяваш някъде. Според Борисов именно затова тактиката на ЕС е бежанците да стоят в близост до родните места, за да могат после да се приберат обратно, за да живеят в своята страна.

 

Бойко Борисов присъства на празничен курбан на обновената църква „Свети Димитър” в село Ковачите. ,,Тази църква е правена 1872 г. Старите хора не си спомняха да й е правен ремонт и беше паднала. Отделихме необходимите близо 33 000 лева и виждате как хората се радват и колко прекрасна църква става. Искам да повдигна духа на християните, че има хора, които мислят и за това. Не да се хвалим, а просто да знаете, че в много населени места хората виждат, почти всяка събота и неделя присъствам на църква, която по 100 години не е пипана‘‘, посочи Борисов. Той даде за пример катедралата в Ловеч, която в момента се строи и за която ГЕРБ  е дала над 600 хил. лв. Вместо на Деси Танева да й правим билбордове, ние ги даваме на църквата и вярвам, че като дойдат избори, хората после ценят, че има църква, отколкото да гледат билбордове, коментира председателят на ПП ГЕРБ. 




Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв