Свързани новини

07.10.2013 14:30

Бареков: Плащали ли са Прокопиев и Плевнелиев милиони в кеш в Гърция?

Видян 3672 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Поздравления за журналистическата реакция на Ани Цолова и Виктор Николаев, които тази сутрин не спестиха нито един важен въпрос към олигарха Иво Прокопиев. Прокопиев много се изнервя и губи самообладание, когато някой бръкне дълбоко в неговите схеми и политически проект. Все пак бизнесменът от Разградско призна за близката си връзка по линия на бизнеса с президента Росен Плевнелиев и бившия финансов министър Симеон Дянков", пресъздаде ситуацията Николай Бареков.


"Два са въпросите, на които Прокопиев трябва да отговори, а ако не го направи, ще му нанеса съкрушителен удар с наши журналистически разследвания. Какви общи имотни проекти е развивал Прокопиев, заедно с ортака си Плевнелиев на територията на Гърция и дали там двамата са плащали милиони в кеш? И един по-скромен въпрос към другия му приятел Дянков – плащал ли си е той наема за апартамента на Прокопиев, в който живя доста време?


Всъщност в "Нова телевизия" няма от какво да се притесняват, че са в сграда на Прокопиев, защото тя всъщност е ипотекирана в "Булбанк", тоест сградата на "Нова" всъщност е на банката.


Къде всъщност му е проблемът на Прокопиев – в продължение на четири правителства той израсна като истински олигарх, защото директно управляваше държавни ресурси – сделката с ЕРП-тата, с БТК и държавните пари за ТЕЦ "Марица изток" 1 и 3.


Сега Прокопиев е извън държавните ресурси, защото с падането на предишното управление и на служебния кабинет бяха прекъснати връзките му с държавата в лицето на четиримата ключови министри – Трайчо Трайков, Симеон Дянков, Росен Плевнелиев и Нона Караджова. Единственият шанс на Прокопиев е да пробие отново в политиката, правейки партия със себеподобните си Плевнелиев, Трайчо Трайков и Саша Безуханова", допълва бившият изпълнителен директор на ТВ7.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

рак

Интуицията ви ще бъде особено силна днес

Интуицията ви ще бъде особено силна днес, което ще ви