Свързани новини

07.10.2013 12:30

Разкриха схема за купуване на шофьорски книжки

Видян 1506 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Заели сме се много амбициозно да прекратим корупцията там, където се шири най-силно, а именно при при книжките, при СЕМТ разрешителните и при проверките на пътя. Това каза министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил Папазов.


Разкрита е крупна схема за купуване на шофьорски книжки в ИА Автомобилна администрация, уточни министърът. Установени са сериозни нарушения, посочи Папазов и добави, че следващата седмица новият шеф на агенцията ще даде подробна информация.


Сериозни нарушения има при проверката на изпитите, главно са попълвани предварително листовки, раздавани са по специален начин. Всички, които работят в областните управления ще бъдат сменени, ще бъдат закрити и регионалните звена, за да стане ясно, че веднъж завинаги трябва да бъдат спрени тези действия. Корупцията при книжките и разрешителните, както и при проверките на пътя трябва да спре, категоричен е Папазов.


Правим проверки непрекъснато по сигнали. Предложихме да направим промени в законодателството и в данъчното, и в правилниците, които работят в автомобилната администрация. Не срещаме напълно разбиране от всички браншови организации, но по-голямата час от тях са съгласни с нас, каза още министърът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови контакти


Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови