Свързани новини

01.10.2013 16:40

Самоубийцата от Пловдив не била адвокатка, а Мадам

Видян 1371 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Самоубилата се вчера в Пловдив Весела Андонова, на 34 години, не е адвокатка, предаде "24 часа".


Тя е с дълго криминално досие. В полицията срещу нея има 49 заявителски материала за измами. Осъждана е на два пъти с глоба. През август 2012-а антимафиоти разбиха 4 нейни масажни салона в града, а прокуратурата й повдигна обвинение за склоняване към проституция. Предвиденото наказание е от 1 до 6 г. затвор и глоба от 5000 до 15 000 лева. Според събраните доказателства седемте момичета, които са работели при Андонова, предлагали секс на клиентите. Първоначално Мадам беше задържана, но впоследствие излезе под парична гаранция. 


"Делото срещу нея е към приключване и скоро е щяло да бъде внесено в съда. При това положение обаче ще бъде прекратено", коментира говорителят на Районната прокуратура в Пловдив Атанас Илиев. 


По време на престоя си в ареста Весела се запознала с 21-годишната Дарина Порязова. Тя й приятелят й Пламен Кръстев упоявали възрастни хора с шоколадови бонбони, инжектирани с диазепам, и ги обирали. Двойката се прочу под тепетата като Бони и Клайд. Със съдебно решение Дарина беше пусната на свобода, тъй като се оказа, че е бременна. В момента е в Брацигово с 3-месечния си син и гаджето си Пламен, който е под домашен арест.

Вчера, след като се видяла със Софка, Весела се качила на 16-ия етаж, разбила с шишенце парфюм стъклената врата към тераса на стълбището и полетяла надолу. Оставила е прощално писмо от три реда, адресирано до полицията. В него пише, че е взела решение да се самоубие, тъй като е отчаяна от живота. Нямала повече сили да се бори. Посланието е намерено в дамската й чанта, заедно с тетрадка нейни стихове и козметични принадлежности.  

По време на престоя си зад решетките Андонова и Порязова станали първи приятелки. Майката на Дарина - Софка Славова, също се сближила с нея. Мадам започнала често да й идва на гости в апартамента й на ул. "Преспа" 10.

 




Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката


Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а