Свързани новини

16.09.2013 10:39

Темида започва повторно разследване по делото за убийството на Косьо Самоковеца

Видян 8336 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Неочаквано разкритие по убийството на една от най-големите фигури на ъндърграунда  и част от престъпната групировка ВИС-1 – Костадин Димитров – Косьо Самоковеца, предстои да бъде направено в най-скоро време. Родните магистрати са попаднали на горещи следи и съвсем скоро ще стане ясно кой всъщност стои зад поръчковия разстрел на Самоковеца. Именно това е накарало разследващите да извадят прашните архиви по делото и да назначат рестарт, стана ясно от думите на заместник-главния прокурор Борислав Сарафов. Според него, за разкриване лидерите на организираната престъпност у нас, е напълно достатъчно да се направи задълбочен анализ на показните убийства и да се извадят съответните изводи. Запознати по случая и роднини са сигурни, че властите имат името на поръчителя и ако си свършат работата, той ще бъде за дълго на топло.


Припомняме, че Костадин Димитров беше убит в центъра на Амстердам пред сграда на банка в началото на декември 2003 г.. Тогава физическото лице – Ервин Векер, което го разстреля беше заловен на момента с помоща на очевидец, но така и не стана ясно кой е поръчал ъндърграунд боса.  Единствената информация, която остава непроменена до момента е, че въпросният е въртял съвместен бизнес с Йоско и Васил Къчиков – Дългия.


В деня на покушението срещу Самоковеца с него е била и топманекенката на Визаж Цеци Красимирова. Тя също е ранена, като получава рикоширалият куршум, предназначен за  Костадин Димитров, в главата. И до момента Красимирова не е дала никаква информация или дори предположение за това кой стои зад разстрела на Самоковеца.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днешният ден ще ви носи вълнение и нови възможности

Днешният ден ще ви носи вълнение и нови възможности за