Свързани новини

13.09.2013 10:00

Закопчаха Саша Безуханова пред Кемпински

Видян 2079 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Скандал устрои новоизлюпената “гражданска лидерка” Саша Безуханова на общински служители от “Паркинги и гаражи”, дръзнали да сложат скоба на автомобила й, паркиран в нарушение на правилата в “синя зона” без да плати. Това съобщава сайтът ХАШТАГ-BG, който публикува снимки и обяснения от бдителен читател.


Случката се разиграла пред суши ресторанта на тузарския столичен хотел “Кемпински”. Виждайки скобата на колата си, Безуханова се изрепчила на вършещите работата си служители в стил “знаете ли коя съм аз”. След като това не ги трогнало, защото автомобилът стоял от часове без да е платена “синята зона”, “лидерката” Безуханова ядно ги заплашила: “Сега на кого искате да се обадя, за да ви уволнят? На Данчето Фандъкова или на Бойко?”, пише сайтът.


В крайна сметка, блюстителите на общинската законност не се огънали пред натиска на арогантната дама и свалили скобата едва след като тя си платила дължимата глоба.


Преди време с подобно поведение скандализира обществото друг политически големец-еднодневка – печално известният със страстта си към чашката царски депутат Камен Влахов. По време на управлението на Симеон Сакскобургготски, “Шоуто на Слави” показа кадри как самозабравилият се депутат заплашва служителите на КАТ, че “ще има падни-стани”, защото са вдигнали личния му автомобил с “паяк”. Също като Безуханова и Влахов заплашваше с телефонно правораздаване и с обаждания на тогавашен шеф от столичния КАТ Варадинов, припомня Блиц.


Наскоро Безуханова с безброй “ъъ-кания” заяви в ефира на държавната БНТ, че е готова да управлява България. За целта даже създаде “движение”, в което привлече няколко души от дежурните “експерти” от сателитните НПО-та на кръга “Капитал” и структурите на скандалния милиардер Джордж Сорос, както и пребоядисани лидери на червения комсомол от времето на Жан Виденов и Георги Първанов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката


Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а